Kijktip: reportage CannaStemBus bij industriële hennep kweker Dun Agro

Naast de livestream, reist er met de CannaStemBus ook regelmatig een professionele cameraman mee om reportages als deze te maken over Dun Agro.

0
- Advertentie -

Het zal je niet zijn ontgaan dat de CannaStemBus al sinds 1 maart door het land onderweg is om de opkomst tijdens de Tweede Kamerverkiezingen te bevorderen. Naast de livestream, reist er ook regelmatig een professionele cameraman mee om reportages te maken. Zo ook toen de CannaStemBus Dun Agro in Oude Pekela, Groningen, aandeed.

Livestreams, reportages en interviews

Ondertussen zit de CannaStemBus tour er alweer bijna op en is er een schat aan video’s gepubliceerd, zoals deze reportage ove industriële hennep producent en verwerker Dun Agro. Inmiddels over de 40, maar de 50 gaan ook nog wel gepasseerd worden. Naast dus de livestreams en reportages, worden ook de interviews met (aspirant) Tweede Kamerleden apart losgeknipt en online geplaatst. Meer Dun Agro? In dit artikel staat een filmpje met planten op het veld.

Ook komt er nog een apart geproduceerd, maar vandaag ook te zien en te horen op de livesteam in Breda, het interview met burgemeester Paul Depla van Breda en wethouder Greetje Bos (VVD) die zich sterk maakte door middel van een voorstel op het VVD congres om cannabis legalisering in het verkiezingsprogramma op te nemen. Dat is helaas niet gelukt na tussenkomst van niemand minder dan Mark Rutte en Fred Teeven.

Columnist Gweedo bezocht daarnaast de CannaStemBus in Limburg, als je liever leest.

Geef de plant jouw stem

En natuurlijk: niet vergeten te gaan stemmen morgen.

Eerste Kamer wietwet energielabel tweede kamer verkiezingen cannabis vriendelijk stemmen

In een opzicht zegt dit energielabel genoeg, maar voor de verdieping doe vooral de Cannabis Kieswijzer en bijbehorende Cannabis Stemwijzer en geef de plant jouw stem (morgen)!

In de tussentijd, kan je nog de CannaStemBus livestream kijken. Na de ochtend en middag vanaf het Plein in Den Haag, kan je ook een uitslagenavond livestream verwachten van de bus tot omstreeks middernacht (onder voorbehoud).