EIHA maakt programma van conferentie in Brussel van 7-9 juni bekend

Van 7-9 vind in Brussel de 20ste European Industrial Hemp Association conferentie plaats. Sinds kort is ook het programma bekend gemaakt.

0
European Industrial Hemp Association (EIHA)
- Advertentie -

De grootste Europese conferentie over industriële hennep en de traditionele bijeenkomst van de wereldwijde hennepindustrie zal opnieuw plaatsvinden in de hoofdstad van Europa voor een speciale live-editie in 2023. Voor het eerst stelt EIHA de aanwezigheid van de Algemene Vergadering open voor niet-leden om ervoor te zorgen dat de brede industrie op de hoogte wordt gehouden van de laatste wijzigingen in de regelgeving en aankomende uitdagingen.

20ste European Industrial Hemp Association conferentie

De conferentie begint op 7 juni in de middag met een diepgaande presentatie van de EIHA-activiteiten en de verschillende wetgevingskwesties. De conferentie zal zich uitstrekken over de twee daaropvolgende dagen, met acht verschillende high-level panels over de belangrijkste outputmarkten en verschillende netwerkmomenten.

De eerste dag, 8 juni, zal gewijd zijn aan discussies over het opzetten van regionale hennepwaardeketens en bio-economische producten. Een speciaal panel zal het publiek kennis laten maken met de ervaring en het standpunt van internationale investeerders.

Op de tweede dag, 9 juni, gaan de gesprekken over de zaden-, bladeren- en toppenmarkten. De conferentie zal een uitgebreid overzicht geven van de internationale hennepmarkten en zal een panel omvatten over de impact van de legalisering van cannabis voor volwassenen in Duitsland (zie ook de reactie van EIHA over deze ontwikkelingen) en Tsjechië. Tijdens twee netwerkdiners kunnen de deelnemers uitgebreid met elkaar in discussie gaan in een meer informele setting.

De early bird-registratie is open tot 21 maart en de aanwezigheid ter plaatse is beperkt. De registratie voor online optie is ook beschikbaar. Alle relevante informatie, het volledige programma en het registratieformulier zijn beschikbaar via de volgende link: https://eiha-conference.org.

De EIHA-conferentie is een unieke gelegenheid voor alle Europese hennepactoren om hun netwerk van contacten te versterken en zakelijke kansen te creëren, maar ook om hun standpunt over de toekomst van de hennepsector in de EU kenbaar te maken.

Voor het volledige programma ga je naar de EIHA conferentie website.

Over de European Industrial Hemp Association

De European Industrial Hemp Association (EIHA) behartigt de gemeenschappelijke belangen van hennepboeren, producenten en handelaren die werken met hennepvezels, scheven, zaden, bladeren en cannabinoïden. De hoofdtaak is het dienen, beschermen en vertegenwoordigen van de hennepsector in de Europese en internationale beleidsvorming. EIHA bestrijkt verschillende gebieden voor de toepassing van hennep, namelijk het gebruik ervan voor de bouw materialen, textiel, cosmetica, diervoeders, voeding en supplementen.
Bezoek