Amerikaans bedrijf introduceert houten vloer met hennep vulling

Een patent aanvraag is gaande voor de vloer van hennephout.

0
- Advertentie -

Het Amerikaanse bedrijf Olde Wood Limited maakte bekend in een persbericht deze week dat ze een houten vloer introduceren met hennep vulling. Een patent aanvraag is gaande voor de vloer van hennephout.

Houten vloeren met hennep vulling nu beschikbaar in de Verenigde Staten

Deze eerste op de markt verkrijgbare hennephouten vloer, is het enige product in zijn soort is gemaakt van hennepplanten die in het hart van het middenwesten van de Verenigde Staten worden gekweekt. De natuurlijke VOS-vrije vulstof kan worden gebruikt om de open historische kenmerken op te vullen en de esthetische charme van Olde Wood Limited’s collectie van teruggewonnen bouwproducten te versterken. AngelFiber Hemp Wood Filler bevat vezels en oliën van een bloeiende hennepplant, wat betekent dat het zichzelf continu kan vervangen. Deze natuurlijke eigenschappen helpen afval om te keren en een duurzamer, biologisch afbreekbaar product te creëren. Deze hennep houtvuller is ook sterker, duurzamer, flexibeler en veerkrachtiger dan andere synthetische knoopvullers, wat verder bijdraagt ​​aan de bewezen kwaliteit van Olde Wood Limited’s brede aanbod aan houten vloeren.

“Als de eerste en enige fabrikant van deze speciale hennephoutvulproduct, waarop patent is aangevraagd, besteden we niet alleen speciale aandacht aan de natuurlijke hulpbronnen van de aarde”

Dit nieuwe product, waarop patent is aangevraagd, bouwt voort op het erfgoed van Olde Wood Limited om hout duurzamer te oogsten en te produceren. Al decennia lang beoefent Olde Wood Limited duurzame houtproductie door teruggewonnen bouwmaterialen om te vormen tot nieuwe prachtige pronkstukken voor woningen en commerciële ruimtes. Met de toevoeging van deze nieuwe AngelFiber-hennephoutvuller blijven ze dit erfgoed eren en het milieu – en nu de economie – op een positievere manier beïnvloeden.

“Als de eerste en enige fabrikant van deze speciale hennephoutvulproduct, waarop patent is aangevraagd, besteden we niet alleen speciale aandacht aan de natuurlijke hulpbronnen van de aarde”, zegt Tommy Sancic, eigenaar en oprichter van Olde Wood Limited in het persbericht. “We creëren ook met trots meer banen voor hardwerkende Amerikanen in dit nieuwe tijdperk van hennepteelt en -productie.”

Nu kunnen consumenten AngelFiber kiezen als hennep houtvuller die exclusief beschikbaar is op alle Olde Wood Limited-vloerproducten. Deze collecties bevatten vakkundig vervaardigd hardhout en geconstrueerde brede plankenvloeren die beschikbaar zijn in een verscheidenheid aan kleuren, texturen en afwerkingen – van stevig eikenhout, licht walnoot en gouden hart grenen tot rijk gestructureerde kastanje en nog veel meer – die nu allemaal kunnen worden verbeterd.