Dr. Bronner eerste sponsor van Doug Fine’s nieuwe TV serie over hennep

En de producenten zijn op zoek naar meer sponsoren om de serie 'American Hemp Farmer' gebaseerd op Doug Fine's gelijknamige boek een succes te maken.

0
American-Hemp-Farmer-Doug-Fine-Dr-Bronner
- Advertentie -

Doug Fine’s Family Farmer Adventure Hour LLC, producent van de televisieserie American Hemp Farmer, meldden samen met coproducenten Andrew DeAngelo en Barry Gordon verheugd in een persbericht dat hun eerste partnerschap met Dr. Bronner’s is beklonken. Dr. Bronner’s, de maker van het bestverkopende natuurlijke zeepmerk, voegt zich bij het team als sponsor voor de serie die is gemaakt en gehost door Fine, een regeneratief leven en hennepexpert, auteur en spreker. American Hemp Farmer heeft de postproductie van de pilot-aflevering van een gepland seizoen van zes afleveringen voltooid en is momenteel op zoek naar distributie.

Dr. Bronner steunt Doug Fine’s American Hemp Farmer serie

“David Bronner en ik kennen elkaar al tien jaar en ik heb in twee van mijn boeken geschreven over het baanbrekende hennepwerk en het personeelsvriendelijke beleid van het bedrijf. Alles leek vorige maand op één lijn te komen in Austin. We waren allebei vers van onze respectievelijke SXSW-gesprekken, ik droeg nog steeds een hennepsteel toen we deze keer contact maakten. Hij bood vriendelijk en wijs aan om het merk Dr. Bronner’s te gebruiken om onze inspanningen om deze serie in de lucht te krijgen, te bevorderen”, zegt Fine in het persbericht.

“Doug helpen met zijn show gaat hand in hand met alles wat we hebben gedaan om hennep in Amerika te promoten(…)”

“We gebruiken en geloven al lang in de voordelen van alle vormen van de cannabisplant”, merkt Bronner, CEO (Cosmic Engagement Officer) van Dr. Bronner’s op. “Doug helpen met zijn show gaat hand in hand met alles wat we hebben gedaan om hennep in Amerika te promoten. Hij is een echte hennepkrijger die de weg wijst naar een duurzame toekomst. Ik hoop dat onze steun hem helpt om het te blijven verpletteren.”

“We zijn dankbaar voor deze zeldzame kans om de sponsoring van Dr. Bronner vóór onze pitches aan netwerken te hebben”, zegt DeAngelo. “Doug heeft een serie gemaakt die een brede aantrekkingskracht heeft. De slogan van de show is: ‘Who Says Saving Humanity Can’t Be A Blast?’ Het is leuk om naar te kijken, ook al leidt het ons naar een klimaatvriendelijke toekomst. Dus nu hebben we ontmoetingen met meer sponsors, en de telefoons rinkelen al vanwege het cachet van associatie met Dr. Bronner’s.”

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Doug Fine: American Hemp Farmer

De pilot-aflevering voor American Hemp Farmer, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Fine (een genomineerde voor het Boek van het Jaar van de Santa Fe Reporter), is voltooid en tijdens de postproductie zullen Fine en zijn coproducenten elkaar blijven ontmoeten met potentiële distributeurs voor de serie.

“We doen dit allemaal samen – iedereen kan hennep en andere voedselgewassen verbouwen in hun tuinen, op hun daken, in gemeenschappelijke tuinen”

De American Hemp Farmer-serie zal al het avontuur, de komedie, het drama en de groei van Fine’s reizen en geschriften bevatten – en een overtuigende en vermakelijke pleidooi houden voor hennep als onderdeel van de oplossing om klimaatverandering tegen te gaan. En met Fine’s kenmerkende humor en wijsheid als gastheer, zal het zijn publiek leren dat de regeneratieve levensstijl niet boven de gemiddelde persoon ligt. “Als ik het kan”, zegt Fine, de voormalige suburbaniet, “kan iedereen het.”

In het eerste seizoen bezoekt Fine het land van de Rosebud Sioux-stam en adviseert een tribale onderneming over de biologische hennepteelt. Andere segmenten zien hem handmatig hennep oogsten met een zeis – terwijl hij gekleed is in hennepkleding in koloniale stijl – op het landgoed Mount Vernon in George Washington, en virtuele interviews afnemen met onderzoekers die hennepvoedsel aan boord van het internationale ruimtestation willen brengen.

De American Hemp Farmer-serie zal ook leuke segmenten bevatten waarin Fine een CBD-oliemassage krijgt, mediteert met zijn geliefde hennepgevoede geiten en rondvaart in zijn door hennep aangedreven pick-up. Fine plant ook een functie voor het betrekken van het publiek: de “Cool Hemp-app van de week”, waarin hij de aandacht vestigt op rgeneratieve landbouwbedrijven die markten voor hennep innoveren, van de volgende generatie hennepbatterijen tot hennepgitaren en auto’s.

“We doen dit allemaal samen – iedereen kan hennep en andere voedselgewassen verbouwen in hun tuinen, op hun daken, in gemeenschappelijke tuinen”, zegt Fine, eraan toevoegend dat zelfs een kleine moestuin tonnen atmosferische koolstofdioxide kan vasthouden, wat draagt ​​bij aan het terugdringen van de wereldwijde klimaatverandering.

Doug zegt: “Een van de gemakkelijkste manieren om hennepproductie te ondersteunen, is door hennepproducten zoals touw, hennepbeton en kleding te kopen. Ik gebruik persoonlijk elk jaar ongeveer een ton Dr. Bronner’s, die hennepolie bevat. En een van de eenvoudigste manieren is om hennep, een superfood dat rijk is aan antioxidanten, omega-3- en omega-6-vetzuren, vezels en eiwitten, in je dieet op te nemen. Om je op weg te helpen, heb ik een geweldig recept voor een superfoodsmoothie van hennep.”

Over Doug Fine

Fine heeft honderden evenementen begeleid of gesproken sinds hij zijn eerste boek uitbracht, Not Really an Alaskan Mountain Man (2004). Hij is ook op tv verschenen (Conan, The Tonight Show, CNN), gaf een TED-talk (“Why We Need Goatherding in the Digital Age” op TEDxABQ), en getuigde zelfs voor de Verenigde Naties over “het recht om te boeren wat een boer wil.” En eind februari zond C-SPAN Fine’s keynote-toespraak uit van de Acres USA 50th Anniversary Eco-Ag Conference van afgelopen december. Je kunt het hier bekijken.

Gevoed door een gevoel van urgentie verlaat hij zijn idyllische, regeneratieve hennepboerderij en geitenboerderij op zonne-energie – de Funky Butte Ranch in New Mexico – vele malen per jaar om over hennep te prediken op conferenties en festivals in het hele land. Boeiend, grappig en informatief, Fine wordt vaak uitgenodigd om terug te keren naar dezelfde evenementen.

Na zijn SXSW-sessie getiteld “Wat iedereen kan doen om het klimaat te stabiliseren: hennepplanten”, keerde Fine terug naar de NoCo Hemp Expo in Denver, waar hij een panel modereerde, “Cannabinoïden in voedingsmiddelen en dranken”, en een keynote-toespraak hield, ” Hoe uw henneponderneming klimaatverandering kan bestrijden en op de markt kan winnen.”

Verder kijkend, ontwikkelt Fine meer televisieseries en filmideeën, waaronder meerdere originele scriptpilots en een bewerking van zijn boek Too High to Fail. En natuurlijk zijn er nog meer Doug Fine-boeken in de maak.

“Fine is een verhalenverteller in de vorm van Douglas Adams”

“We liggen achter als het gaat om het aanpakken van klimaatverandering en we hebben een spelplan: het aan iedereen leren is mijn dagelijkse werk. En onderweg moet je plezier hebben.”

The Washington Post is het daarmee eens en schrijft: “Fine is een verhalenverteller in de vorm van Douglas Adams.”

Sponsors gezocht voor de American Hemp Farmer-serie

Naarmate de American Hemp Farmer-serie dichter bij groen licht komt, is Doug Fine beschikbaar voor interviews en verdere spreekbeurten in zomer/herfst 2022. Een website van Fine’s print- en radiowerk, getuigenissen van de Verenigde Naties, televisie-optredens en TED Talk is te vinden op dougfine.com. Volg hem op Instagram en Twitter op @organiccowboy. En luister ook naar onze podcast met Doug Fine.

Voor de serie worden overigens nog sponsors gezocht. Geïnteresseerd? Neem contact op met Doug. De trailer kan je alvast op Vimeo vinden.