Hempflax sluit zich aan bij handelsplatform CanXchange

De Nederlandse industriële hennep producent Hempflax heeft zich aangesloten bij het handelsplatform voor grondstoffen CanXchange.

0
Screenschot via YouTube
- Advertentie -

Via HempToday.net werd eerder vandaag bekend gemaakt dat de Nederlandse industriële hennep producent Hempflax zich aan heeft gesloten bij het handelsplatform voor grondstoffen CanXchange. CanXchange verbindt producenten met kopers uit verschillende industrieën om hun bedrijfsgroei en transactievolume te vergemakkelijken door het gebruik van één enkel platform.

De samenwerking is van start gegaan met de verkoop van grondstoffen aan CanXchange.

Reactie CEO CanXchange en CEO Hempflax

“HempFlax die ons platform gebruikt, laat zien hoe voordelig onze service kan zijn voor spelers in de industrie”

“Het hebben van toonaangevende wereldwijde spelers zoals HempFlax als gebruikers van CanXchange is ongeveer het beste proof-of-concept dat we kunnen verwachten”, aldus Alex Arkentis tegen Hemptoday.net, CEO en medeoprichter van CanXchange. “HempFlax die ons platform gebruikt, laat zien hoe voordelig onze service kan zijn voor spelers in de industrie.”

“Gezien de operationele en technische complexiteit van de branche, was ik verheugd om te zien dat de betaling en logistiek van CanXchange zowel efficiënt als effectief waren”, aldus Mark Reinders tegen Hemptoday.net, CEO bij HempFlax. “Onze eerste transactie-ervaring was vlot en het niveau van eenvoud van het betalings- en logistieke proces was uitstekend.”

Wat is CanXchange?

Op de website van CanXchange valt vrij vertaald te lezen op de about pagina:

“Aangezien hennep en geraffineerde hennepproducten wereldwijd steeds belangrijker worden voor landbouwproducten, zijn we toegewijd om hen dezelfde infrastructuur te bieden waar meer gevestigde producten veel baat bij hebben.

Bij CanXchange zijn we van mening dat brancheprofessionals die onvermoeibaar werken om hun bedrijf te ondersteunen en te laten groeien, de juiste tools en een veilige markt verdienen om vertrouwde transacties mogelijk te maken. Ons team is gedreven om onze collega’s te ondersteunen door een schat aan handels-, technologie-, klantenservice- en branchekennis te delen.

We hebben een innovatief en gebruiksvriendelijk platform gecreëerd om onze leden de eerste fysieke handelsbestemming in zijn soort te bieden.

CanXchange stelt kopers en verkopers niet alleen in staat om transacties uit te voeren en te onderhandelen, maar het heeft ook tot doel de branche te reguleren door eerlijke prijzen en ultieme transactionele zekerheid te bieden, waarvan we erkennen dat dit een uitdaging op lange termijn is.

Bij CanXchange zijn we waardegedreven, strategisch en ondernemend. We kiezen ervoor om te werken met vertrouwde en dynamische bedrijven die resoneren met onze bedrijfswaarden, waaronder duurzaamheid, gemeenschap, innovatie en veiligheid.

Wij zijn innovators die gepassioneerd zijn door het herdefiniëren van de branche door de implementatie van kwaliteitsinstrumenten en -diensten voor onze collega’s.”

Eerder berichtten we al dat Hempflax een Duits bedrijf heeft overgenomen en werkt aan een hennephuis. Daarnaast heeft het bedrijf recentelijk een investering toegezegd in cannabis nanotechnologie onderzoek.