Cannabis Industrie Awards 2022: de winnaars zijn bekend

Afgelopen week stond in het teken van de Cannabis Industrie Awards 2022 winnaars-week. In dit artikel blikken we terug en zetten we ze nog een keer op een rijtje.

0
Cannabis Industrie Awards
- Advertentie -

Afgelopen maand brachten tijdens de Cannabis Industrie Awards 2022 wederom mensen door het hele land hun stem uit. In één maand zijn 947 stemmen uitgebracht. Deze week werden de winnaars bekend gemaakt. Eerder vandaag de laatste twee categorieën.

In 2020 organiseerde webplatform Cannabisindustrie.nl een online verkiezing van de Ondernemer van het Jaar en de Coffeeshop van het jaar. Vorig jaar is het aantal categorieën uitgebreid naar negen.

Met de Cannabis Industrie Awards wil de organisatie Nederlandse bedrijven, ondernemers en producten op het gebied van cannabis en hennep in het zonnetje zetten.

De Cannabis Industrie Awards 2022 zijn mede mogelijk gemaakt door Dutch LeafPlatform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en Highlife magazine.

Iedereen bedankt voor het nomineren en stemmen en tot volgend jaar! Dan behoort een uitreiking op een fysiek evenement tot de planning.

Lees het hele artikel op cannabisindustrie.nl